Underbar dag

Ja men verkligen, vädret påverkar ju mig något otroligt. Känner mig så pigg och glad. Redan klar i stallet för dagen. Är nu hemma och ska duscha, städa iordning lite. Avverkat jobb här ett tag nu och uppföljt lite annat jobb. Det går verkligen bra nu och saker som jag fixat själv. Då blir det extra roligt när det kommer i hamn senare. Min dag kommer bestå utav plugg deluxe. Sen pausa med att kanske ha en live på instagram i efm. Hade 5000 människor som jag inne igår, så uppskattat var ju det. Idag kommer troligtvis en yt video upp också. Spelade in två stycken igår som blev riktigt bra.

Avslutade dagen igår med en pw i ystad. De har ett super bra utegym / motionsspår där. Så det utnyttjar jag så mycket jag kan. Idag åker familjen till Elmia, nu hoppas vi på goda resultat från Smilla & Tore!

One thought on “Underbar dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.