Egoboost!

Sååååååå happy då jag nyss klarade ett körkortstest på nätet. Har inte klarat så många innan. Har pluggat mycket med killen & avslutat med test bara för att våga. Mitt problem är ju att jag blir så nervös & litar inte på mig själv. Vill gärna ha någon vid sidan och fråga för att våga trycka. Men nu satte jag mig själv i lugn & ro och blev godkänd. Så skönt verkligen och det blir ju som en egoboost att jag kan om jag vill/ litar på mig själv.

Ska nu ta mig en rejäl pw med hundarna och sedan unna mig med att kolla min nya favvo serie. Blir lite försenat med videon idag. Men den kommer ut senare ikväll. För er som inte kollar sådant på kvällen blir den live för er imorgon.

Har inget bättre för mig att skriva nu då jag pluggat i två timmar intensivt & känner mig väldigt tjock i huvudet. Ville mest titta in & säga att jag fixade det. Även till er som kanske precis som jag kämpar med kortet. Läs boken först, när du förstått det du känner dig osäker på kör du ett test och våga. Bli underkänd då men bara fortsätt tills det sitter. Alla frågor matas in i huvudet & nästa gång känner du igen en fråga du hade fel på men blir godkänd på next time. Hemma igen om en stund och ska förbereda inför imorgon så det inte ekar tomt här!

5 thoughts on “Egoboost!

  1. Ett tips är att inte mata in frågorna och känna igen just frågorna utan mer innebörden av det som frågorna säger. För på det riktiga provet sen så är det helt andra frågor och inte alls dom du gör nu som övning. Så bättre att lära sig vad de menar och innebär än just bara mata in frågan!

  2. När jag pluggade inför körkortet så gjorde jag också på det sättet. Men efter att ha failat på typ 20 test bytte jag teknik. Jag öppnade testen, och letade svaren på frågorna i boken samtidigt. Det hjälpte mig att sortera infon väldigt bra och det var så skönt att många gånger få alla rätt. Klarade teorin på första försöket 🙂 lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *