Isabella Löwengrip

Jag minns för några år sedan när jag började hos Spotlife och Isabella var där. Vi gick in i ett rum för att ha ett möte tillsammans, hon skulle bli som min lilla mentor. Där jag kunde höra av mig och fråga om jag hade funderingar. Jag minns att vi också pratade om killar och trygghet. Vi var väldigt lika när det kom till att inte hitta sin trygghet i vänner utan hittar dom i en partner istället. Så gick snacket mellan oss, yngre än idag. Idag är ju Isabella helt tvärtom i mina ögon. En stark kvinna och verkar vara en person som vill ha lite space för att prioritera sig själv och barnen. Sjukt imponerande.

Det har gått några år nu och jag har inte följt Isabella alls, hört mycket om henne och hennes framgångar. Det går väl inte att missa. Jag har haft så mycket med mitt eget så jag har nog inte följt någon alls speciellt slaviskt. Lyssnade idag på mitt egna avsnitt i Framgångspodden bara för att höra mig själv prata en gång till. Därefter kom det ett avsnitt med Isabella och jag klickade in. Redan när hon började prata blev jag fast. Gillar hur hon pratar tydligt och säkert. Jag har väl trott att det är väldigt många bakom hennes jobb och framgång. Men bakom kulisserna, helt tvärtom det jag ”trott” är att hon är jäkligt skarp, smart och fixar det mesta själv. Såklart input och andra hjärnor bakom. Jag blev iallafall imponerad öve hur hon tänker och hur business- minded hon är av sig självt pga av mycket erfarenhet. Good job, verkligen. Gillar att ingen tagit henne dit hon är idag. Hon var ung bloggerskan med hela världen framför hennes fötter. Ingen pojkvän som tagit henne dit hon är idag eller rika föräldrar. Hon styrt upp sina egna framgångar & mer därtill. Köpt en villa idag för 30 miljoner & reser världen runt. Blir så sjukt imponerad av henne. Verkligen.

Jag blev otroligt inspirerad iallafall. Jag får ofta frågor i just intervjuer osv vem jag har som förebild. Har väl aldrig haft ett riktigt svar på det, för sen jag var liten har jag aldrig följt någon slaviskt eller tyckt att någon person är speciellt wow. Inte mer en att jag berömmer och tycker att många människor gör ett coolt jobb med sig själva eller om det kommer till business, sport. Efter idag kommer jag nog tänka på Isabella framöver, för hur hon verkar vara en sån bra människa mot sig själv, sitt liv och mycket mer. Fick en bättre men framförallt NY uppfattning.

 

 

2 thoughts on “Isabella Löwengrip

  1. Fast nu får du nog göra din research innan du yttrar dig, det är ju tack vare sin framgångsrika pappa hon kunde börja med företag, få till AB-kapitalet, ha en förmyndare innan hon blev 18 och få in en fot med kontakter i businessvärlden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.