Veckan & förändring

När det känns dåligt eller att jag har en känsla att det börjar bli dåligt så måste jag alltid göra en förändring. Snabbt som tusan ska den känslan ifrån mig. Nu har en väääldigt rolig helg vart på sin plats. Haft så himla kul verkligen med så mycket olika människor. Men jag känner också att jag ligger efter i både planering, jobb & sömn. Jag är ju dålig på att ta förändring i livet, eller inte förändring heller. Men har svårt att planera in stora händelser som detta som vart. Har då svårt att acca det efteråt. . Så nu gäller det att tänka smart & vara utvilad för att inte få ett bakslag i humöret. Idag får jag äntligen träna Lux. Han ska få hänga med till Hannes imorgon då Smilla ska träna inför Elmia. Han ska få vara med på uppvärmningen bara. Så ingen hoppning. Mer bommar & markarbete kan jag tänka mig. Utvädring om hur han känns kommer efteråt. Ska bli spännande. Innan dess ska resterande vara ridna då vi ska vara där kl 16. Vill gärna vara klar efter träningen så jag kan fokusera på plugget. Måste plugga varje dag nu framåt & göra ett test varje dag oavsett hur det går.

Jag har en kul grej att berätta snart. Så stolt jag är för det. Viktigt!

Men nästa förändring är att träning för mig själv ska tilläggas. Samt en extra tidig morgon i veckan för pw på morgonen & riktig frukost innan stall. Nu kör vi!

2 thoughts on “Veckan & förändring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *