Tack alla!

Vilket firande vi hade igår. Så fina människor som kom hem till oss och åt god mat & bara umgicks. Jag har blivit så fint uppvaktad & fått så mycket fina saker, väldigt tacksam. Samt mina föräldrar som ordnat detta är lika fina.

Avslutade kvällen i Malmö på Adelgatan med vänner. Hade bord där och firades ännu mer. Dansade loss och hade sjukt roligt. Oftast är jag ute med mina vänner från Malmö, vi har ju alltid skojat om när åldern kommer för att festa med vännerna från Sthlm och det invigdes igår.

Här kommer lite bilder :

Fina Viktor. Så genomsnäll kille!

Mamma , smilla & mammas kusin.

Nu är det över med firande för mig. Känns faktiskt skönt , men jag är så tacksam för det är viktigt & skönt att känna sig uppvaktad ibland. Då träder även alla vänner och andra människor runt en fram. Men nu är det fokus på plugg hela veckan som gäller & hård träning med både hästar & mig själv. Galet taggad på ny vecka efter mycket festligheter.

Hoppas ni hade en grym lördag & får en lugn söndag!

3 thoughts on “Tack alla!

  1. Jag är så glad att du fått njuta ordentligt och länge av att fylla år!
    Jag fyllde år igår, 51 år. Men åldern spelar ingen roll för hur ledsen man blir när ens mamma inte ens säger grattis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.