Att vara sig själv.

Är det svårt ? Jag vet inte. Jag tror att alla människor vill vara sig själva men blir osäkra i olika sammanhang. Tänker för mycket på hur man är och passar in. För mig finns det inte en kategori om hur man är, för alla är olika. Och det finns inte heller en kategori som är godkänd & icke godkänd. Jag brukar alltid kunna vara mig själv, oftast. Jag matar in iallafall att det är ok, jag är bra, rolig, smart och talföd. Det är jag. Du kanske är annorlunda , det är också bra.

Jag kan också känna igen mig i att ändra sig , prata annorlunda & bete sig på ett annat vis när man kanske är med en grupp som man blir obekväm med. För just det handlar om, obekväm= du ändrar ditt bästa jag till att bli obekväm. Det är fel.

Våga att alltid vara dig själv i alla situationer. Om människorna i fråga ifrågasätter det eller inte gillar det. Ok, tacka & gå. För det kommer alltid finnas någon som diggar dig för den du är!

2 thoughts on “Att vara sig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.