Dagens planer – Lördag

Morning. Uppe med tuppen i stallet för att hinna klart innan klockan 12. Då har Jakob anlänt och blivit hämtad på flyget. Idag ser planerna ut som så att folk, allt från släkt till vänner & bekanta kommer hem till oss klockan 16 och framåt. Vi har en massa bit mat och annat att bjuda på. Efter mycket mingel och några timmar hos mig åker jag & några till Malmö för att fortsätta där. Grymma Viktor har fixat en liten överraskning där för mig. Väldigt kul & ska bli härligt att träffa så mycket goa folk. Tacksamt att så många tar sig tiden för att fira mig.

Detta hann vi fixa igår men mer idag.

Plockade upp V i Sturup igår strax innan 20. Vi hämtade hem pizza på vägen & kollade på idol till det. La oss i säng väldigt sent, men det blir väl så när man inte setts & pratat på länge. Hur som helst så ska jag rida nu på morgonen & komma igång. Outfit osv kommer upp om en stund.

2 thoughts on “Dagens planer – Lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *