Idag kommer första gästen

Yay! Idag kommer gäst ett hela vägen från Stocholm. Nämligen Viktor , så himla roligt ju. Vi ses ju inte alls ofta, inte ens i Sthlm när jag är där då jag oftast har mycket men speciellt V. Sp himla kul att han kommer för att fira mig & vill spendera några dygn här i Skåne. Han kommer alltid med energi & idéer. Så jag förväntar mig wow faktor deluxe.

Så gammal bild , men speglar av vänskapen. Så länge har vi känt varandra liksom. Och så många gånger de klagat varför jag inte kan hänga med dom ut, NÄÄÄÄR ska du växa & bli äldre Nellie??? Standard kommentera. Jo, till helgen inviger jag det med dom. Woho!

Virre kommer ikväll, så innan dess ska jag ha fixat klart stallet & litegrann hemma. Hade velat spela in en Q/A video också så den är klar & kan komma ut snarast. I helgen lär det inte bli så mycket work, så sista dagen idag för mig. Igår hann jag liksom men det jag kunde & pallade. Hoppas ni får en trevlig start på dagen så hörs vi om en stund. Mycket mat ska lagas idag btw, grillas osv. Så jag tar lite bilder around!

One thought on “Idag kommer första gästen

  1. Hej Nellie, jag hade tyckt att det skulle var kul om vi fick lite fler vloggar där vi får följa med till stallet och vara med dig när du gör allt från att mocka till att rida. Typ att få följa dig en vanlig dag när det liksom inte händer något speciellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *