Jo man är ju trött

Hey alla fina. Har vart frånvarande här idag då jag haft väldigt mycket att göra. Gjort mycket själv idag med vilket gör att jag inte hinner med så mycket annat. Lite slarvigt av mig att inte göra tidsinställda inlägg för idag, men igår kom jag hem klockan 23 och la mig direkt. Så ja, det blev som det blev idag helt enkelt. Ganska stolt över mig själv idag. Jag ska berätta varför.

Kom ju hem otroligt sent igår, vart sjuk i veckan och haft mina roligheter som tagit kraft och energi. Har egentligen inte haft en dag att återhämta mig liksom. När jag vaknade idag var jag så sjukt jäkla trött. Såg typ svart alltså. Kände bara att stackars den människan som skriver till mig nu, jag var alltså inte på bra humör alls pga av min trötthet imorse. Vanliga fall pissar jag på hela den dagen, börjar med dålig attityd och energi för att jag bara stänger av, så har jag gjort innan. Jag känner ingen motivation vilket leder till oro och nästan lite panikkänsla. När jag då har en dag som idag där jag har grymt mycket att göra och vaknar på det viset är det inte kul för mig. Då min vardag och yrke kräver mycket energi och ork. När jag inte känner mig tillräcklig och inte hittar ett system på den dagen så svävar jag bara iväg oftast och fastnar i det tråkiga modet.

Idag äntligen hittade jag mitt mindset. Trots att jag vaknade på det humöret och känslan som jag själv är lite rädd för gick det inte ut över någon , inte hästarna eller prestation i körningen. Jag gjorde ett dunder pass i Trelleborg idag igen, hästarna reds ordentligt utan stress eller irritation, jag sköt inte upp på mitt jobb hemma som jag skulle spela in. Jag spelade in den där jäkla filmen som jag tänkt att jag gör imorgon. Så skönt att krossa den jobbiga känslan och bara kötta vidare ändå. Det är starkt tycker jag.

Jag gjorde alltså stallet klart imorse innan klockan 09, tog bussen sedan till Trelleborg och körde där i 80 min. Åkte sedan tåg till stallet och tog in alla hästarna då det blev eftermiddag. Red Joe, Laissa, Lux och Fia idag. Kände att jag skiter i vad klockan är just nu. Alla ska få sin tid och jag ska inte kolla på klockan. Jag tror det är viktigt att inte hålla för mycket strikt på tiden, iallafall för mig som är en människa som mår dåligt om jag inte känner mig tillräcklig till det som står på agendan. Idag har jag hunnit allt, visst jag har en stor jäkla utväxt i håret och lite blek inför lördag. Men lite lockar på det och en egen make up så är jag i hamn på en lördag också.

Nu är klockan strax 22. Ska fixa inlägg för imorgon. Sen är det nana och komma ikapp sömn!

2 thoughts on “Jo man är ju trött

  1. Vuxenpoäng på din dag! Och visst mår du bättre än om det dåliga humöret hade vunnit?
    keep up the good works 😃
    Kram från Mia som fyller 51 på lördag och följer dig slaviskt hihihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *