Goodmorning!

Idag har jag en ganska späckad dag. Först nu på morgonen ska jag till körskolan och köra i 80 min. Därefter åker jag direkt till stallet för att rida hästarna. Lux har börjat komma igång ordentligt så det är kul. Dock utan bommar osv, bara mest kondition och för att hans kropp ska stärkas igen i vanlig ridning.

Klockan 16 blir jag upphämtad av min elev & hennes mamma för att åka mot Hässleholm & prova häst. Dom har provat hästen en gång innan men då kunde jag inte vara med. Nu är det andra gången för dom att prova. Det är ju så viktigt med första storhästen när man går från ponny. Så jag fattar att det är svårt & man känner sig lite vilsen.

Det tar ju en tid dit och hem, så jag kommer nog vara hemma senare ikväll. Då tänkte jag börja städa mitt rum (igen) och plugga en timme innan läggdags.

Tråkigt väder idag, regn & rusk. Jag påverkas väldigt mycket av det känner jag. Tycker det är mysigt osv, men jag blir mycket tröttare automatiskt. Morgonen är värst & kvällen. Sova är en stor del nu då jag känner mig trött snabbare…

2 thoughts on “Goodmorning!

  1. Ja vädret tycker jag påverkar mig med. :/ Jag brukar inte gilla kamouflagemönster på kläder alls men den klänningen är ju snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *