Två veckor

Wosssch, nu är det ca två veckor kvar bara tills jag fyller 18. Asså wow vad hype! Jag dör nästan!!

Idag är det fredag med no plans. Förutom att jag ska rida och vara i stallet till eftermiddag. Lux är på återbesök idag. Känslan säger att han kommer få ett till gips på sig tyvärr. Men jag hoppas & blir super glad om det inte är så. Då är man att steg närmre målat liksom. Fia ska tävla till helgen. Debutera 130, hon ska alltså hoppas idag. Resterande fick massage igår så dom ska få gå ett vanligt pass idag. Förutom dagen så mår jag bra, sov hos K igår direkt efter flyget. Vi lagade mat och pluggade lite tillsammans & därefter kollade vi film.

Jag ska skicka över materialet till Sofia idag, så en till vlog kommer upp snarast. Har ni gillat senaste vloggen, var den kul att se? Det kommer också häst material på kanalen för er som tycker det är roligare!

3 thoughts on “Två veckor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *