Last night w J

Super kväll med Jakob. Trots att vi inte ses så fota och det kan ta månader så är det alltid som vanligt när vi väl ses igen, det kallar jag riktig vänskap.

Vi åt först på Vapiano , varsin pasta som var god. Pratade om allt , och då menar jag allt. Haha, det blir mycket som man är nyfiken på och vill catcha upp efter en långt tid. Fullföljer efter senaste mötet liksom.

Han är ju inte ful om man säger så… hej hej på honom!

Vi var sugna på efterrätt men den fanns inte på Vapiano. Klockan var närmare mot 22 men vi bestämde oss för att gå till Kungsträdgården Fridays. Alltså skojar ni med mig som ätit på Fridays många gånger men aldrig provat deras efterrätt- Oreo Cake? Ni är ju GAAALNA. Kolla här….

Ni förstår inte hur god den är. Helt sinnes. Hett tips om ni vill få en bra upplevelse;)

Nu däremot är klockan strax efter 07. Jag har sminkat mig och ska börja klä på mig. Hår & smink får jag på plats men de vill att man ska ha en grund. Vi hörs som vanligt under dagen!

2 thoughts on “Last night w J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *