Hard work

Jag blev klar så snabbt? Trots sen fotograf och lite andra sena människor i teamet så blev jag först klar. Skulle egentligen vart klar runt 14 men blev klar strax efter 10. Galet! Allt gick super bra men lite för snabbt kanske men det är väl ett täcken på att man jobbar på otroligt bra. Det kommer strax ut vad som pågår och vad vi spelar in. Här kommer lite bilder bakom ”kulisserna”

Väldigt kul i Sthlm. Jag förstår att människor som bara jobbar med marketing eller influenser bor här. Så bra miljöer , människor och företag på samma plats. En nackdel att bo i en annan stad men jag har ju ett annat intresse också. Men om jag bara hade hållit på med mina kanaler hade jag lätt bott här för att underlätta i vardagen och utvecklas snabbare inom ett plan. Ska nu strax promenera mot hotellet för att hoppa in i taxin. Senare i efm är jag i Skåne igen!

4 thoughts on “Hard work

  1. Alltså din bild av ”hard work”… det är fan oroväckande att tonåringar idag ska tro att det är hard work att stå framför en kamera en halv dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.