Ösregn,träning & Tornado

Hej hjärtan!

Ursäkta sen ankomst, här alltså. Vart & tränat hela förmiddagen hos Hannes med Joe & Majs. Joe var extremt fint vilket tag inte trodde då han vilade igår. Hann inte rida han då jag var i Malmö & gjorde halkan. Men han va så fin. Massa beröm & egentligen inget nytt mer än han får inte flyta ut. Hoppar vi på båge så blir det lätt vi flyter ut istället för att hålla oss på innerbåge & hålla galoppen .

Sen öste det ner. Majsan & jag hoppade i ösregn. Men vad gör det när hon var MAGI att sitta på! Så sjukt fin på alla distanser & fick beröm över min ridning. Det är extra kul. Man blir peppad!

Väl hemma satt jag & trimmade Fia ett helt pass utan stigbyglar. Hon blir som en helt ny häst när man verkligen får alla benen under henne & hon lyssnar på hjälperna. Den hästen är riktigt fin. Nästa vecka åker hon med till Sundbyholm.

Satt även upp på Tore & hjälpte Smilla. Det är faktiskt med en klump i halsen jag sitter upp på han. Då inser man ”jääääävlar vilken häst”. Men kom igen, sån kvalite han har & den redbarheten är helt sinnes. Smilla behövde hjälp med att få koll på hans yttersida. Då han inte orkar bära sig, eller han spelar att han inte orkat bära sig. Men fick lite ordning på det & Smilla fattade lite vad jag menar.

Nu ska jag ut i motionsspåret med mamma. Det blir 6,5 km slingan.

Imorgon åker jag till Stockholm på jobb i 2 dagar.

Här förresten firar vi Kevins 19 års dag! Så kul att ni gillar att jag är tillbaka på Youtube!

7 thoughts on “Ösregn,träning & Tornado

  1. Wow vilket lyft det blivit på din youtube-kanal nu när du tar hjälp med redigeringen! Känns som att du har så mycket mer energi när du filmar videorna och så. Verkligen roligt!

  2. Hej Nellie, var kommer den ”genomskiniliga” tröjan från youtube klippet ifrån?

    Har sett hela din serie på viaplay:)

    / Kim 🙂

  3. Jag håller mes ovanstående! Så kul med ditt nya youtube material! Märks att det e ngn som hjälper dej och vet vad dom gör! Blir mycket trevligare klipp och tror säkert du inspireras att göra bra material när du har ngn som hjälper dej!

  4. Kevin verkar vara en riktigt bra och genuint snäll person. Håll hårt i honom, sådana killar växer inte på träd 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.