Hur jag bloggade till mig 10 miljoner

På Torsdag släpps de senaste numret av Danska tidningen Riders Notebook.

Med tanke på flytten till DK passade jag på att i en öppenhjärtlig intervju svara på många frågor om hur jag tänker i business, privat och i stallet. Och hur för man de livet med hö i fickorna till miljoner på kontot.

På Torsdag släpps intervjun.

Dagen har rullat på i ösregn . Trots de snörade jag och mamma på oss joggingskorna och gav oss ut på 5 km rundan. Så sjukt gott efteråt . Känner sig stark och sjukt duktig.

Kvällen har jag spenderat med att PLUGGA teori . Guuud vad jag ska köra de där frågorna om och om igen. De väljarna dra ihop sig till dagen Nells fyller 18!!! Ett körkort hade vart lifegoals – L Ä T T!

Nu blir de idol och ägna mig lite åt mejlen. Imorgon flyger jag till Sthlm och äntligen får jag träffa Jakob igen…

10 thoughts on “Hur jag bloggade till mig 10 miljoner

 1. Att du inte köper tillbaka Hilda, tror det var ditt livs misstag att sälja henne.
  Bloggen har en helt annan och mycket mer dämpad ton nuförtiden. Tråkigt att se.

  • Varför skulle hon göra det? Hon har gått vidare och har nya hästar och Hilda har det bra. Beslutet är gjort. Om man tävlar på hög nivå får man inte blanda in för mycket känslor i hästarna.
   Tänk hur många tävlingsryttares hästar som skadar sig, eller får andra fel. Eller presterar inte på den nivå som man siktar mot. Då måste man gå vidare. Man kan ju inte samla på sig alla dessa hästar. Vet du vad det kostar att underhålla en enda häst?
   En vuxen har talat.

    • Jag håller med. Tycker hela resan med High Hope var det roliga och Nellies resa mot eliten. Nu känns det mer som en vardaglig blogg med vardaglig ridning. Det är lite synd men det kanske kommer tillbaka.

     • Menar ni på fullt allvar att hon skulle ha behållit Hilda för att hålla bloggen rolig?
      Väldigt moget beslut att sälja trots starka känslor och att kalla det svek är bara dumt. Hilda verkade absolut tycka om Nellie men hon har det säkert bra nu också. Sen är det ju inte omöjligt att Nellie faktiskt köper tillbaka henne en dag, men inte för att bloggen ska vara rolig, utan för att det är rätt beslut.

 2. Vad härligt att du äntligen vågar berätta på riktigt. Är det så mycket pengar! Men, förstår samtidigt att du inte vill prata om det. När dina kompisar fortfarande kanske fick månadspeng, och du redan dragit in din första miljon, och nu din tionde miljon. Jag hoppas detta peppar andra att aldrig GE UPP. Du kan om du vill. Tack till alla som kämpar. Och din resa har ju stundtals varit för tuff, till och med flyttat från en kommun? För att folk inte kan uppföra sig. Nellie, all CRED till dig. Och alla som hjälpte dig att orka med det inget barn ska behöva vara med om.
  Denna gång tänker jag vara anonym, vet ändå att du vet vem som kommenterat.

 3. Hej! Jag har lite svårt att förstå, när och hur får man pengar på sin blogg? Fantastiskt jobbat. Tar gärna svar både från Nellie om hon har tid, men gärna andra folk som vet:)

  • Om du har en blogg eller instagram med 10.000 följare och din målgrupp är kvinnor mellan 18-25år så är det fördelaktigt för ett företag med samma målgrupp att du gör reklam för dom = dom får ut reklam för sina produkter till rätt målgrupp och dessutom litar dom här 10.000 personerna på att DU (ditt varumärke) ger dom bra tips. Så att göra ett samarbete med en influenser gör att dom når 10.000 personer i rätt ålder jämfört med en tv-reklam där dom får hoppas att ”rätt” personer ser deras reklam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.