Monday!

Vaknade upp och känner bara ett pirr & lugn i kroppen. På riktigt bra humör. Sov dock dåligt inatt. Drömde att vi hade inbrott en hel natt… gick upp och drack och därefter drömde jag samma dröm igen. Så konstigt. Man känner sig ju helt slut när man vaknar trots sovit länge.

Det första jag kom och tänka på idag är hur viktigt det är att stötta varandra. Inom familjen, i en relation eller i en kompis relation. Super viktigt, annars blir det super jobbigt och ett extra moment. Om jag inte hade haft mamma som backar upp mycket i stallet som tex idag när jag ska göra halkan, så hade jag inte kunnat göra det utan hennes hjälp. Eller egentligen hela tiden jag kört lektioner, haft teori eller behövt köra Lux till specialist pga hoven . Då har mamma tagit sin superkraft och hjälpt till. Hur skulle jag kunna få ihop stallet, 5 hästar, häst på box och allt med körkortet annars? Utöver det resa till Sthlm?

Nästa gång hjälper jag henne med något. Om Kevin inte hade stöttat mitt beslut med Dk eller hästarna överlag så hade jag inte kunnat ha mitt fokus där. Om jag inte hade stöttat honom i hans utbildning så hade inte hans framtid gått ihop.

Hjälpa varandra , underlätta , stötta och finnas där 24/7 oavsett vad är A & O i vardagen om man har valt att vara med någon eller ha någon slags relation.

Nytt ämne, kul att så många har kollat på videon. Som sagt så var det bara en i’m back video. Idag kommer det ut en till. En mysig vlogg. Jag tror att den blir super bra. Mer om vad den handlar om kommer i nästa inlägg. Ska såklart försöka variera mina videos, men kan ju inte få in allt i en liksom. Så allt från vardag, stallet, tävling, relation, kompis och andra roliga videos kommer ju att komma.

5 thoughts on “Monday!

  1. hej Nellie , läser det mesta du skriver och tycker det är roligt att du börjat med yt igen ett tips tror jag är att byta kameran då bilden spelar stor roll , lycka till med allt<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.