I samarbete med Crownstudent!

Alltså wow till er som tar studenten 2019. Jag har ju valt att inte ta studenten, men jag förstår verkligen känslan när jag fick hem min mössa ifrån Crownstudent som jag dessutom har designat helt fritt själv. MEN, jag är inte bitter för att jag inte tar studenten, jag har gått en annan väg istället. Däremot har jag förmånen att ha en tävling samt en rabattkod som ni kan nyttja för att också få denna snygga mössa. Gå in på min instagram HÄR för att delta i tävlingen. Du är med och tävlar om en fri beställning, reglerna står i inlägget. Jag har dessutom en rabattkod som ni kan nyttja. NELLIE ger 10% vid köp på hela beställningen hos Crownstudent.

Det kanske är du själv som tar studenten eller din kompis? Någon i din släkt? Super kul och mycket mer personligt att kunna designa sin mössa precis som DU vill till en väldigt speciell dag. Crownstudent har de bästa mössorna och ett stort utbud. Allt från champagne glas där du kan skriva valfri brodyr, visselpipa , T-shirts eller hoodie där du kan skriva valfri text. In och kika på deras hemsida HÄR HÄR HÄR , glöm inte tävlingen på instagram och sist men inte minst koden NELLIE för rabatt. Hoppas ni hittar det ni vill ha och kötta nu sista biten i skolan.

6 thoughts on “I samarbete med Crownstudent!

 1. Nu är jag inte alls intresserad av att vinna för det var alldeles för många år sedan jag tog studenten. Men vill bara säga att så vacker bild på dig !!! Åhh du ser så lycklig ut (fast du inte tar studenten) !!

 2. Hej! Måste bara säga att det var en jätte vacker bild på dig och sen måste jag fråga vart den väldigt fina blusen är ifrån?

  • Jo tycker också att det verkar konstigt att göra ett sånt samarbete när du inte gått på gymnasiet.
   Jag förstår att det är viktigt med sponsrade inlägg så att man tjänar pengar, ridsporten är dyr.
   Sen tycker jag att det är viktigt att man gör samarbeten man kan stå för och tycker om deras produkter.

   Ta det inte som hat eller så, utan bara hur jag tänker på samarbeten.
   Men väldigt fina bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *