Aktivitet för hästar

Alltså det är ju så synd om Lux, tips på bra aktiviteter i boxen som man kan göra / köpa? Saknar honom i träningen verkligen.

Idag har jag som sagt en liten day off. Men kommer fortfarande åka till stallet och rida samt plugga hemma ikväll. Idag kommer det ett samarbete upp här som många av er kan ta del av, tror jag iallafall.

Ny vecka är på ingång & jag känner mig extremt taggad. Det är bara roligheter på ingång för mig. Väldigt lycklig. Har ni något på ingång som ni ser fram emot snarast? Har ni börjat plugga ? Vill påminna om min youtube video som är ute också. In och kolla. Mer kul kommer framöver .

5 thoughts on “Aktivitet för hästar

  1. Trickträning!
    Man kan göra många användbara tricks, tex att lyfta upp hoven när man petar på benet med ett spö. Utvecklas sen till att hålla hoven uppe en längre stund.

  2. Bara mys så mycket du hinner med honom, ha sällskap inne och lite bollar etc i boxen. Scratch patch om han gillar att klia sig (utan att bli besatt), radion på och hö att tugga på. Han fixar det och har ju en fin och duktig matte så det går säkert ingen större nöd på honom ❤ tråkigt som sören med boxvila såklart, men det drabbar ju de flesta nån gång i livet. Krya på! ❤

  3. Släng in några kraftigare aspar. Det brukar dom gnaga och pyssla med tills all bark är borta!
    Brukar jag ge hästarna även under tävlingssäsongen för att hålla dom sysselsatta.

  4. Hej!
    Så synd om Lux verkligen, bara att hålla tummarna för att han ska bli bättre snart. Vet att han har gips och så, men skulle det inte gå att göra en ”box” utomhus. Alltså en väldigt liten hage. Då skulle han kunna stå ute någon timma om dan och få lite stimulation på det sättet. Det finns ”gummistövlar” i form av en hov som går att köpa på nätet och då kan man linda in gipset i en plastpåse först och sen sätta galoschen utanpå. Lite krångligt kanske, men värt att testa? Det blir ju lite stimulation för honom att stå ute en liten stund iallafall även om han inte kan röra på sig så mycket! <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *