Lördag och ny video på youtube

Först och främst. Grattis K på din dag. <3

Jag ska in till Malmö & fira honom lite. Uppvaktning är viktigt & lite extra på speciella dagar. Lördagen har börjat lugnt, var i stallet runt 8:30 och red allihopa. De fick göra övningar på banan ute där uppgiften var att putta in bogarna. Super bra övning, kan visa er den nästa gång. Det kommer ut en youtube video idag, så håll utkik för den. Jag kommer förmodligen att filma idag om det känns bekvämt, samt ta bilder. Mer update kommer men ville bara säga hej nu.

Kika in på min kanal på youtube. Ny video släppt! Klicka HÄR

Klippt av Sofia Morgardt

3 thoughts on “Lördag och ny video på youtube

  1. Smart att outsourca klippningen, det underlättar nog en hel del rent tidsmässigt. Gällande din fråga i paddocken, jag blir likadan när jag har mycket att göra.. Jag är vanligtvis väldigt hypad och positiv men när jag har mycket i min kalendern då ”stänger jag ner” och tar en sak i taget och dippar i energi tills jag kommer ner i tempot igen.

    Tror att du lägger en hel del energi på körkortet och det gör ju att det tar slut snabbare också och du lägger såna krav på dig själv, sen att det är många som följer dig, då är det ju också jobbigare om man nu skulle kugga. Det var BARA mina föräldrar som visste tid och datum för min uppkörning, för att jag inte ville ha frågor ”- Åh, hur gick det nu?”
    Men teorin var hemsk för mig, fy fan vad nervös jag var när jag tryckte på knappen för godkänna, köra visste jag om att jag kunde, kört sen jag var 16 år men teori där 5 frågor är test och inte gills och jag hade inte alls samma kontroll på vilka frågor. Men pluggade hjärnet och fick 64\65, kan säga att då blir man hypad 😉 håll ut en stund till ☺️

  2. Vet inte om du ser den här kommentaren och risken finns att du hatar mig nu och tycker att denna kommentar är skit. Men jag måste bara säga att jag är en av dom som kommenterat ditt ”tal” i tidigare videos. Inte i serien Nellie (för där var talet bra och utfyllnadsorden få) utan framförallt i de där småklippen med ”Clinic med Nellie” eller vad den heter. Man får ju prata som man vill men i media blir det jobbigt (för vissa) att inte höra vad människan säger och då vill man ju bara hjälpa till och berätta något som i det här fallet du inte lägger märke till. Eller så lägger du märke till det och då vet vi att det är såhär dina videos kommer att vara. Men i alla fall, jag tycker att det är minst lika viktigt att berätta när man gjort en förbättring och det vad det jag ville säga. Jag tycker att det är en förbättring för JAG hör att du pratar tydligare och att man ”hör vad du säger”. Jag slipper spola tillbaka och ag hör att du säger Körkort istället för Körk… Så jag kände mig nästan lite dum so kommenterat ditt tal, för då pratar ju inte alls luddigt. Men sedan var det någon annan som sa samma sak och då insåg vi att det ÄR skillnad på talet i dina videos. Slump eller inte men nu är det både ROIGA och LÄTTARE att följa dina videos. Kanske har du tagit till dig av det vi tittare har sagt – att prata tydligare och ta bort utfyllnadsord som liksom osv för det var ju en hel del som skrev det… Sedan skrev du ju ett inlägg om att du stammat/stammar och att det är extra tufft att prata då/eller ha varit – ja du fattar- så att vi skulle förstå varför du pratade som du gjorde. Men det är roligt att man kan ge konstruktiv kritik tycker jag och att man som influenser ”lyssnar på sina läsare”. För det är ju det som har hänt här. Därför tycker jag att det är minst lika viktigt att skriva när du gör något bra och jag vill att du ska veta att det låter mycket bättre nu. Även om du pratar som DU själv vill såklart, men du fattar. Sedan är det fart i videon(bra klippteknik) och du håller en röd tråd i videon och upprepar dig inte 1000 gånger eller ursäktar dig med världens längsta förklaring som andra kan göra. Du är ju ett proffs! Tack för det <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *