Det gäller att hålla i det

Eftermiddagen gick bra igår.

Kvällen bestod av mat och lite prat om framtid, och nutid. Jag velade en del om jag skulle sätta mig och plugga eller ej. Men kände mig trött. Gått upp 06.00 i princip varje dag och haft ett högt tempo. Massa nytt att lära och ta in.

Så jag beslöt mig för att lägga mig tidigt för att vara utvilad till idag. Min fredag består utav mycket att göra, lite mer än vanligt. Så energi behövs för dagen. Lux ska till veterinären för att kolla hans hov. Jag uppdaterar såklart er om hur det gick senare. Hoppas att status är bra. Jag ska fota en del för ett samarbete, så jäkla kul alltså. Detta vet jag genuint att många av er kommer att ha nytta av. Däremellan ska de andra ridas som i vanlig ordning.

Fick hem två paket igår och de ena bestod av Peders bok. Himla kul.

Verkligen spännande läsning & jag vill tro att den kommer att ge mig väldigt mycket inspiration. Jag hoppas att det är en bok som man kan greppa tag om när det är jobbigt eller oinspirerat i vardagen. Jag hittar ofta inspiration i mina hästar och allt det jobbet. Dock till träning kan jag blir lite nollställd ibland. Liksom bara trampar i samma system. Så boken tror jag kommer ge mig en annan syn på hur man tränar hästarna bäst. Men framförallt så har jag en förmåga i mina andra ”jobb”. Som bloggen, Instagram , youtube att koppla mig bort från det. Vilket blir väldigt tråkigt. Lika fin balans som jag har till min sport & hästarna vill jag ha här med.

Så nu har jag hittat en super duktig tjej som kommer att klippa mina videos för yt. Jag känner att jag vill ge det ett ärligt försök en längre period och jobba mig upp där samt hitta min nisch. Jag har även en del saker framöver som är KUL att filma & KUL för er som tittare. Så jag känner mig genuint taggad. Jag måste bara pusha mig själv till det, så fort jag blir intresserad & får respons på det jag gör är jag alltid där och vill ge 100%!

2 thoughts on “Det gäller att hålla i det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *