Enklare att umgås med killar elr tjejer?

Jag vet att det är så olika. Jag själv har ändrat min syn lite på det. Jag vet när jag gick i skolan att jag tyckte att killar var enklare att hänga & prata med. Dom är mycket enklare i vissa sammanhang. Jag upplevde att tjejer i skolan skapade pakter , mycket olika gäng osv.

Killar hänger med alla och har inte så mycket åsikter om saker & ting.

Så uppfattade jag det iaf.

Idag dock när jag har växt till mig lite och blivit några år äldre, klimatet bland tjejer har chillat ner sig lite så har jag inga problem att hänga med tjejer och tycker inte att det är lika jobbigt. Jag märker såklart en stor skillnad på hur vi reagerar & att vi är mycket mer långsinta. Nu slipper jag nog många intriger och ”snacken ” som går i skolan eftersom jag inte vistas i skolan som många andra. Jag träffar mina tjejer utanför det och då är det redan förbi eller så är jag den som fattar noll. Idag umgås jag blandat men mest med tjejer. Innan var det i stort sett bara killar. Har ni ett stort tjejgäng ni hänger med eller kanske bara få killar? Och vad tycker ni är enklast samt varför?

Motivera gärna!

Är nu påväg till Malmö. Körlektion kl 08 imorgon men lite närmare från Malmö – Trelleborg. Mat i magen & film ,sen nana.

Tänkte på en annan sak. På de här alla åren jag bloggat. Gud vad mitt liv förändrats. Många här har verkligen fått se mig ta mina flesta kliv in i vuxenvärlden ..

7 thoughts on “Enklare att umgås med killar elr tjejer?

  1. Jag personligen tycker mest om att hänga i lite mindre gäng eller två och två! Killar eller tjejer spelar inte så stor roll längre men tycker verkligen killar kan vara skönare ibland, inte samma jämföranden hit och dit.

    Superbra inlägg, kram vännen ❥

  2. Jag har min allra bästa vän som är tjej, men sen så har jag nästan bara ganska många killkompisar som är väldigt nära vänner. Jag har tjejkompisar också men det är drama nästan varje dag, så helt ärligt så försöker jag hålla mig borta ifrån dom, då jag själv när jag var yngre var med i såååå mycket bråk o drama så jag har helt enkelt tröttnat på det. Mina killkompisar finns alltid där för mig, vet när dom kan skämta o när dom ska vara allvarliga och är bara allmänt härliga och sköna liksom. Men samtidigt säger dom precis som dom tycker, snackar inte en massa skit o ger mig complimanger. Jag älskar mina killkompisar (såklart min tjej bästis också) så mycket, dom har hjälpt mig såå mycket verkligen och det är jag evigt tacksam för!!
    Ps älskar verkligen din blogg o blir så inspirerad! U go girl <3

  3. Har nästan alltid bara haft tjejkompisar. Under högstadiet så var det mycket intriger i olika gäng men dom få jag umgicks med (2-4st) höll sig alltid bra och inte mycket tjafs, svartsjuka eller bråk. Ju äldre man blir så växer man ju ifrån det skulle jag säga även fast det var ett stort ”bråk” mellan några stycken i mitt umgänge om mig och några andra.

  4. Har mina närmaste tjejkompisar, 3 st som jag ser som mina närmaste, sen har jag ett gäng killar jag hänger mycket med, mkt pga mitt motorintresse förmodligen, jag trivs med dem båda gängen 😊

  5. Har alltid haft svårt att ”passa in” i tjejgäng för jag gillar ej drama XD killar är mycket lättsammare, allt är typ humor och man tar saker med en klackspark, så jag känner mig oftast mer hemma bland killar. Men som du säger känns det ändå lättare med tjejer idag när man blivit lite äldre och tjejerna tonat ner något. Men ett mixat gäng med både tjejer o killar brukar bli succé! 😉

  6. Jag har en liten grupp på 4 av tjejkompisar som jag trivs med men sedan har jag och en av mina tjejkompisar en kompisgrupp med tre killar till. När vi är med dem kan där ibland vara ganska många andra, både killar och tjejer men mest killar, men då vi är bara vi fem så tycker jag att det är roligare att vara med dem. Jag personligen är en sån människa att jag gör ingenting eller så måste jag göra något hela tiden. När vi är med killkompisarna så gör vi nåt roligt och skämtar grövre och hittar på bus mot varandra, det gör vi inte med tjejkompisarna utan med dem sitter vi hos någon på golvet och kör truth or dare typ. Det är inte jag! Don’t get me wrong! Jag älskar mina tjejkompisar också! En av dem har jag kännt hela mitt liv! Men att hänga med killar är enligt mig bättre för det gör vardagen lite roligare med att inte bara sitta stilla och svara massa frågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *