Bloggen uppe igen// New day

Sorry för att bloggen låg nere igår tills nu på morgonen. Vi blev utsatta för en attack igen. Men huvudsaken är att det är löst & jag kan blogga igen. Vet inte riktigt vad som händer när en attack väl sker, men något konstigt blir det ju.

Idag tog jag faktiskt bussen till stallet och cyklade sista biten. Mamma har sjukt mycket på Tessie vilket bara är kul. Men det innebär att jag får göra så mycket jag hinner innan jag ska iväg till Trelleborg idag igen. Ett maraton idag också, körlektion först och sedan teori. Belöningen blir väl att åka hem till K efter det. Vi har inte setts på ett tag och jag saknar honom verkligen. Så det blir mysigt. Jag diggar verkligen att det är lite kyligt på morgonen nu, dock jobbigt när solen slår till totalt nu på förmiddagen. För man vet ju inte hur man ska klä sig riktigt.

SAMARBETE

Tänkte tipsa om tre favoriter som jag plockade till mig själv igår , nu inför hösten och allt. Tessie har fått in sjukt mycket så jag tänkte endast visa tre favoriter som jag gillade definitivt .

Dessa travel dressarna är så galet sköna & snygga. Jag reser oftast i ett sådant set. Inte fula liksom! Så det är en favvo & något som jag tog med mig in till garderoben.

Linnet & byxorna. Love it. Kom också in till garderoben. Har dom gröna i svart sen innan & tycker att dom sitter så himla snyggt. Så gröna också. Linnet super fint att bara ha så eller att matcha med en kofta eller skjorta (som jag tex kommer ha idag) över. Instoppat eller ej, spets ner till också!

Sist, jackorna eller västarna. Modellen här är en annan modell på jackorna som finns. Jag tog hem den gröna kortare modellen. Men denna är också sjukt snygg. Lite mer kvinnlig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *