-Make up –

Godmorgon från Sthlm, elr förmiddag kanske man ska säga kl halv 12. Vaknade och fixade iordning mig på hotellet, gick ner och åt super god frukost.

Strax efter 09 kom en taxi som körde mig till TV4 huset. Väl där kom jag in direkt till sminket och blev ompysslad där av en super söt & duktig tjej. Blev super nöjd. Gillar ju inte att vara för sminkad, känns så hårt på mig. Men blev lagom och hoppas att det såg fint ut i rutan. Inte kollat på inslaget ännu, har bara fått många små klipp på min DM av folk som kollat:)

Lite från make up studion.

Fick även en super fin uppsättning , bad om att få ha det uppsatt då jag trivs bättre i det. Speciellt i sändning! Ser dock att min utväxt är jäkligt grov, frisören next!

Men till intervjun, super härligt inslag. Bra snack och bra frågor och jag tycker att jag kunde besvara dom ärligt och bra. Det är alltid speciellt när det går live, men det sporrar mig extra. Man vet inte riktigt vem som sitter där hemma och smygtittar lix ;)… kollade du? Och vad tycker du?

Tack till alla andra som skrivit , skickat bilder och klipp. Alltid kul när man går ut och har en full telefon med meddelanden!<3

Nu bär det strax av hemåt. Det blir nog plugg som står på schemat och trimma någon häst. Ska lägga mig i tid idag för att vara extra utvilad och pigg inför ny vecka. Tänkte besöka Malmö festivalen på tisdag i think, ska någon utav er dit?

One thought on “-Make up –

  1. Du gjorde det grymt bra! Jag är 14 år äldre än du och nybliven 4 barnsmamma (fick tvillingar i mars 2018) och ändå är du en stor förebild för mig. ♡
    Så stark på alla sätt och vis och båda fötterna på jorden!
    Keep up the good work 👊//Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *