Lär känna mig bättre

Ibland får man köra lite soft inlägg som dom här, jag gillar att läsa sådant iaf. Lär känna mig bättre:

Bästa maträtt- Jag älskar min pappas spanska gryta. Man äter det till ris brukar vi göra. Det är en kyckling gryta med väldigt mycket smaker. Tar väldigt lång tid att göra den då såsen (i grytan ) ska puttra väldigt länge så det blir mäktigt med smaker. Svårt att förklara , men kan lägga upp recept här sen om någon är intresserad. Men super god verkligen! Sen har jag blivit helt galen i sushi just nu. Äter dock bara bitar med avokado elr gurka i. Inte rå fisk…

Äckligaste maträtten: oh, äter ju inget som jag hatar. Men blodpudding ser ju helt äckligt ut, skulle aldrig ens prova. Ärtsoppa är vidrigt tycker jag. Sen kan jag inte äta kött/ kyckling som är lite blodigt (kött då). Måste vara well well Done!!!

Bästa kompis just nu: Hm,, har nog ingen bästa bästa kompis just nu. Men har kompisar jag hänger med lix. Skulle säga att Kevin är en nära kompis trots han är min parter lix. Sen har isabell & jag kommit nära varandra också:)Super skön tjej!

När blir du som mest arg : När folk inte lyssnar, när jag har ridit dåligt som orsakar dålig runda väl inne på banan, när folk i mitt umgänge bråkar. För vare sig man vill eller ej blir man indragen och då är jag alltid den som ber alla ba shut up & lös det! Onödig energi lix! Samt när något tekniskt int funkar, allt med teknik är bara sjukt jobbigt OM det inte funkar

Vad använder du för parfym: just nu kör jag på Clean’s parfymer. Har tre olika hemma. Men älskar egentligen Jean paul parfymen ”Scandal” för kvinnor. Håller så sjukt länge & doftar wow , men DYR!! Men ska lätt köpa den igen alltså.

Hur många förhållanden har du haft : Skulle säga tre stycken riktiga förhållanden som jag även outat lix. Sen har jag träffat en del, men mest flirt som inte har lett till något i slutändan ändå. 🙂

Favorit godis : Hmm. Gillar det mesta. Gillar sött & lakrits. Dock inte salt lakrits , eller heter det så? Haha… gillar dödskallarna med jordgubb/ lakrits sida, läppar och fler. Fasiken allt haha…

Favoritdryck: Vår kyl är alltid full med Loka hemma. Gillar inte stilla vatten, konstig känsla att dricka tycker jag. Måste vara bubblor. Men om jag är sugen är en cola light (alltid light)- tycker den ger en fräschare smak, godast!

Duktig som ryttare: Jag är väldigt lugn. Blir inte lätt stressad eller nervös. Alltid rätt lugn! Samt är väldigt stark som ryttare. Får alltid den kommenterar av nya tränare tex. Drf passar jag egentligen bäst på hästar som jag kan påverka mycket på!

 • Hur är din humor : Jag skojar väldigt mycket om mig själv. Kanske inte syns så mycket utåt men drar alltid skämt eller gör narr av mig själv öppet. Vilket oftast uppskattas ;)…

20 thoughts on “Lär känna mig bättre

 1. Hur kommer ni göra med hästlastbilarna när du flyttar till Danmark? Tar du med dig b-kortaren dit eller köper du en egen? Eller finns de att låna där? 😃

 2. Varför är inte du & Klara vänner längre?
  Och varför måste du alltid särskriva .. blir helt galen när jag läser dina texter xD

   • Jag som äldre läsare står ut med särskrivningarna med vad är det med alla ”Lix”.

    Får rysningar av det lix.
    Men det kanske är det nya tonårsordet just nu, vad vet jag lix. 😉

 3. Bra att du inte äter blodig kyckling för det är raka vägen till matförgiftning. Campylobakter i kyckling är inte trevliga och ska hanteras försiktigt 🙂

 4. Såg din medverkan i TV4, nyfiken på hur du tänker angående att Danmark är före i ridsporten? Förstår att förutsättningarna på absolute Horses är otroligt mycket bättre än det som går att skapa själv hemma liksom, men det har ju inte med länderna att göra utan teamet/anläggningen osv. På elitnivå har ju Danmark inte någon riktig toppryttare på hoppsidan i jämförelse med hur många vi har – både många på topp 100/200 på världsrankingen och att vi ju har två som är topp 5. Vore spännande att höra hur du resonerar kring det! Förstår dock verkligen att du ser fram emot flytten med större möjligheter att träna i team, tävla på större tävlingar osv och det känns ju perfekt att det blir hos Schou som du redan har en bra kontakt med. Ha det gott!

  • Tänkte på det jag också. Det känns snarare som att man själv kommer från Sverige och tycker att Sverige är så mellanmjölk på nå vis och att tävla/träna utanför Sverige känns häftigt på nå vis. För ja, det är ingen tvekan om att Sverige är betydligt mycket före i hästsporten än vad Danmark är, speciellt på storhäst. Kolla bara på Danmarks senaste insats på Falsterbo..

 5. Äter du räkor i vanliga fall? det är samma räkor som i sushi. Prova glada räkan i Simrishamn el oishii ngnon i Ystad. Finns med friterad räka där och är ouuutstanding!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *