Lång dag- Sverige – cph – Sverige

Har inte hunnit blogga idag. Skäms typ och får lite stress hjärtklappning . Så hej, börjar med heeej på er! Tävling hela dagen på fantastiska Ribban i Malmö. Snälla gör mer tävlingar där. Måste vara top 3 finaste tävlingsplatser i Sverige !!

Badade de vita hästarna kl 07:00 . Lastade på dom som skulle tävla, släppte ut resterande i hagarna. Mjukstart i stallet .

På plats i Malmö igen, Laissa gjorde en super runda i en sjukt stor 1.40, från att inte komma runt i Värmland till att bommarna inte låg på vår sida. Orättvist då rundan var super och jag red så bra idag(?), mest nöjd över det. Idag vågade jag och trots hon ställde lite frågor under rundan svarade jag snabbt. Resultatet var inte schysst mot rundan.

Hannes sa att nu är de hon som är ovan på höjden och behöver mer rutin där. Så om jag behåller den ridningen jag gav idag är det felfritt next time. Tacksam för coachning av Hannes på plats med. Från en vinglig 6 åring till att nu faktiske hoppat 1.40 ihop. Så glad över vår utveckling . Ingen kan säga att Laissa är enkel , men vi passar .

Joe var felfri , lite pigg som väntat. Inte tävlat på länge , men vad annars ? Den killen alltid felfri! Placerad såklart med, toppenkille den där Joe.

Fia var pigg som satan idag med, backar inte av lika mycket av på 115 som 1.20 . En bom föll. Bättre runda i förrgår tycker jag. Måste fof hitta ett nytt bett, STÖR MIG! Men fof, älskar inställningen!

Sen blev det att slänga sig in i bilen för att åka till K, duscha & äta sen ta mig till centralen för att åka till Kastrup. Nu sitter jag här med en kall cola och hittat min gate. Har verkligen vart fullt upp hela dagen och inte funnits tid. Men nu är jag här!

Lite så halv trött. Skönt att få smink imorgon av någon annan, kan behövas. Ni sätter på tv:en imorgon va ? Strax runt 10:20 är jag med i Nyhetsmorgon 🙂

Tv 4, ses imorgon .

6 thoughts on “Lång dag- Sverige – cph – Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *