Varför jag inte ofta vinner

Intressant fråga , och jag fattar varför den kommer. Tar inte illa vid mig heller, en vanlig fråga lix. Men jag skulle vilja säga

1. Jag är ingen ryttare som rider snabbt. Då menar jag att även om jag går in för att vinna i mitt huvud så är jag inte den ryttaren som är ”duktig ” på det. Måste verkligen öva på det. Så alltså värdesätter jag mer en felfri runda där jag försökt det jag kan just nu och om det blir en placering är det bara ett plus.

2. Jag är också den ryttaren som värdesätter bra ridning . Då menar jag absolut inte att bara för man vinner var & varannan start så rider man inte bra. Men JAG som ryttare vill alltid rida snyggt & väl. Så jag måste ju öva på omhoppning hemma för att fightas. Sen har jag också haft hästar som man inte kan gasa på eller trigga igång. Utan bara fått sitta och säga Bbrrr i allt. Så har inte haft det möjligheten heller. Men Lux tex, han är en riktig omhoppnings häst, så där ska jag verkligen hitta knapparna.

Sådär svar på det. Där är jag och smilla ganska lika , vi är lite mesiga när det kommer till tid. Vi tar hellre ut vägarna , ger hästarna en bra upplevelse och lix ja. Är nöjda med felfria rundor och placering som plus.

Till något annat, ätit mat i Malmö, åkt karusell och bara hängt. Fotat ett samarbete och spelat in en del. Men nu ska jag vara social och umgås i några timmar till!

5 thoughts on “Varför jag inte ofta vinner

  1. Tror det är ganska sunt att tänka som du när man är ung också, fixa bra grund och rid väl så kan du rida hur fort du vill sen! På högre nivå kommer man ju dessutom ganska långt på att vara felfri, sen måste man ju givetvis vara snabb för att kunna fightas men det kommer med övning. Tror du och Lux kommer bli farliga på banorna när ni väl hittat varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *