Förmiddagen i stallet

Är strax klar. Alla hästarna är trimmade inför imorgon. Laissa hoppar 1.40, Joe 115 som mjukstart och Fia 115 också. Går alltid ner efter att ha hoppat en större klass dagen innan. Dock hade hon kunnat hoppa 1.30 direkt känns det som, backar nog av mer. Men vill ju lära känna henne och få mer rutin på just henne. Kom en leverans med foder nyss som vi burit in. Tungt som satan men vad gör det när hästarna får bra mat varje dag. Ska testa ett nytt foder nu. Som ni vet har jag kört Low på tre av hästarna. Ska testa den fast i müsli variant. Så kommer en utvärdering på det senare. Äter din/ dina hästar något från krafft? Och vad tycker du?:)

Jobba jobba

Såhär ser den ut!

Nu ska jag däremot fixa mig & duscha i lastbilen för att ta tåget till Malmö. Ska hänga med K i några timmar och äta något. Ska dock hem ikväll då jag ska tävla imorgon. Mer update kommer idag, ville bara säga hej och uppdatera er lite om vad som händer.

Ni får gärna också tipsa mig om bett kanske. Till Fia. Har provat trust kombinationsbett men det är big no no. Nu ska jag prova trust pelham stång. Hon är ju otroligt stark så är det bara. Där av blir det skarpa bett man vill prova. Men sen blir ju vissa hästar ännu mer starka på skarpa bett. Så kanske något snällare men som ändå ger en wow effekt när man tar i dom en gång!

9 thoughts on “Förmiddagen i stallet

  1. Hej.
    Jag har ett gag-bett på min häst och hon var med jätte stark i hoppningen desto starkare bett jag testade desto värre blev hon. Min häst funkar det på. Hoppas att du hitta ett bra bett som funkar till henne😊

  2. Testade kraffts B – vitamin på min hyrponny i vintras vilket funkade super under pälssättningen och ska använda den när hon kommer tillbaka igen + lägga till krafft miner original. Krafft verkar vara ett bra märke med bra mat och kvalite för hästarna!! 🙂

  3. Jag har Kraffts lucerne pellets utan melass samt B-vitamin till min gamla hästar 27 och 18 år gamla. De rids inte längre utan går endast som glada pensionärer, speciellt 27 – åring behöver extra mat och då är pelleterad lucerne perfekt som man kan blöta upp till en enda härlig gröt röra =) Lätt att få i sig och den har gjort stor skillnad för honom och hans kropp! =)

  4. Kimblewick! Absolut😍 det blir inte skarpare än vad man gör det och sen är det ett pluss att du kan sätta den i två olika hål så att det blir skarpare eller svagare, stort tips. Rider alla mina 4 på det, en av dem från ich till då hon ”tröttnar” på ett bett och slutar gå bra på det. Drömbett!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.