New day | Insta story

Ni får inte missa att jag uppdaterar massor på insta story idag. Ni får hänga med på dom mesta momenten i stallet idag. Vara med när alla hästarna gör en hoppövning osv. Instagram : Gonzanellie heter jag där för er som inte följer mig. Roligt när ni skickar insta direkt meddelanden att ni tycker det är så roligt med mycket update på story. Ska verkligen bli bättre med just det. Som sagt, Alla hästarna fick hoppas idag. Väldigt fina var dom allihopa. Lagt ut en film där ni får avgöra vem som gjorde övningen bäst, ligger också på min Instagram.

Fia hoppade hus idag. Galet fin, här kirrar hon sista hålet på stödet!

Nu är jag hemkommen från stall och ska hoppa in i duschen. Svettats som bara den, är ju inte van vid att hoppa 4/5 hästar på en dag lix. Men det var väldigt kul och skönt. Hann inte sätta mig med alla samarbeten och datum igår då jag pluggade & körde fast litegrann. Ikväll måste jag läsa alla kapitel om det ämnet och sedan göra om testet imorgon. Men efter dusch ska jag sätta mig och skriva in planerna framöver inför kommande datum så jag har en översikt.

Hade dessutom en intervju mellan allt inför söndag. Då är jag sommargäst i nyhetsmorgon:)

Glöm inte att kika in på min Instagram!

9 thoughts on “New day | Insta story

 1. Hej!
  Vad har du för tankar kring miljö och klimatfrågor? Kanske känns som ett tråkigt ämne men det är ju trots allt väldigt aktuellt!
  Du reser ju en del (t.ex flyger till Stockholm), kör hästar hit och dit, och kan tänka mig konsumerar en del kläder och liknande. Menar inte stt svartmåla dig på något sätt då jag tror de flesta av oss är likadana. Men skulle ändå vara intressant att höra dina tankar kring det och om du tänker på det i din vardag😊

 2. Hej
  Det ser ut som jag är blockad på instagram? Förstår dock inte för jag har aldrig följt dig där. Har läst din blogg sen din ponnytid men har aldrig brytt mig om instagram men så nu när jag läste ditt inlägg så tänkte jag ”jag måste gå in och kolla” och då ser set ut som jag är blockad? Jätte konstigt! Vill du lolla på det? Kajsajennylouise heter jag där. Skulle gärna vilja följa dig där då jag läser din blogg dagligen och har gjort i flera år. Och jag lovar jag är inget nättroll, något måste ha blivit fel.
  Med vänlig hälsning, Kajsa

  • Fia är inte hennes egna? N kan inte ta beslut utan ägarens tillstånd och Laissa har fantastisk kapacitet, blir en bra omväxling för Laissa och Nellie och det kan ibland vara det som behövs för att utvecklas!

 3. Roligt att följa dig där! Men jag förstår inte riktigt meningen med övningen… Eller jo, det gör jag ju såklart, men känns väldigt väldigt simple. Inga svåra distanser och bara rakt upp och ner på långsidan. Känns som att t.ex Lux och Laissa kan det! Men stärkande för Joe och Fia osv

  • Ju mer insatt man är, ju mer inser man att ridning till väldigt stor det handlar om att göra ”det enkla” med extrem perfektion! Att istället för att krångla till övningen så ställer man de yttersta kraven på sin egen ridning.

   Många stora ryttare har ju gått ut och sagt att vi i Sverige krånglar till det alldeles för mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *