Planering & tid

När man inser att man behöver en ny kalender. Fick precis lite pm & Mail med påminnelse om jobb / medverkan i olika saker i Sthlm. I sep kommer jag ha tre Stockholms resor inplanerade om jag har förstått allt rätt, kan också vara fel haha…så snurrig blir jag med ingen kalender så det måste jag skaffa asap. Kommer dessutom åka till Sthlm nu i helgen och direkt i oktober efter min 18 årsdag är tanken för jobb & annat. Jag står i valet & kvalet om jag ska ha något storslaget på min födelsedag elr bara med mina närmsta närmsta vänner som jag tycker om och göra något kul. Idag är en sådan dag där jag vill få klart mycket. Få klart med datumen för resor, planera samarbeten som kommer upp här snarast. Roliga sådana också, men det är planering där med, planera in lite kul inför nästa vecka så jag int bara blir som en robot i stallet, plugget med körkortet. Ja, augusti / sep / okt kommer vara minst sagt hektiskt, speciellt när jag vill så mycket.

Det blir mina planer för eftermiddagen. Är fortfarande kvar i stallet och klockan är strax 14. Hovslagare är här och ser över alla hästarna. Jag har ridit allihopa och står nu här emellan för att flytta hästar, blogga och putsa. Fullrulle!

4 thoughts on “Planering & tid

  1. Kommer du och Smilla tävla i Jönköping Elmia i Oktober? Skall beställa biljetter och vill såklart gå den dagen ni ska tävla i så fall, så vill gärna veta om ni ska och vilken dag eller om ni inte ska 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *