Några månader kvar i Sverige –> Absolute Horses

Tänk att det är några månader kvar i Sverige för mig nu. Allt går nästan åt nu till att planera flytt & mitt körkort (alltså plugg). Det är verkligen med taggad skräckblandad förtjusning jag åker och bosätter mig i Sommersted i DK. Kolding som största närliggande stad, ganska nära tyska gränsen. Tänk vad nära det är Europa . Vilka möjligheter jag kommer få i min ridning & bara utmaning mot mig själv.

Klart man kommer sakna sin familj, men egot väger lite större än så. Att slippa gå & bära den tanken ”ska man satsa utanför Sveriges gränser”. Man kan bocka av den på sin bucketlist att jag vågade, jag gjorde det & så blev det.

Så tacksam till Familjen Schou för de här. Så taggad.

Värmer upp med absolute tour inom några veckor. Alltså tänk att få trimma där till vardags. Nyper mig själv i armen för möjligheten….Så sjukt kul att ha er med sig med.

8 thoughts on “Några månader kvar i Sverige –> Absolute Horses

  1. Kommer bli så nyttigt och lärorikt för dig! Klart man kommer längta hem men det kan liksom inte hindra en, nån gång måste man flytta ändå. Jag flyttade första gången när jag var sexton, sedan hem igen efter något år, bodde hemma ett tag och sen flyttade för gott när jag var 21. Har en så tight relation med mamma + syster ändå, vet att jag har dom fast vi inte bor ihop. Det ger trygghet fast man bor själv och så kommer det bli för dig med! Ska bli kul att följa 🙂

  2. Har inte hängt med här riktigt med din flytt. Flyttar du liksom för gott eller för bestmd tid? Ska du ta hästlastbilen med dig och själv köra runt sen? Då måste du ju ta lastbilskort också! Ska bli spännande att följa!

    • Enligt vad som sades i serien är hon är borta i 10 månader till att börja med. Sedan tillbaka till Sverige och sedan ta beslut om hon ska tillbaka.

  3. hehe inte för o va sån, men var tror du att europa ligger?

    Det är som att du åker till varberg och frågar om vi fattar hur nära sverige det är. Danmark ligger liksom I Europa, precis som Sverige.

    • Nellie menar ju självklart Europa som i Tyskland, Holland, Belgien mm. Dom stora hästländerna där det finns tävlingar varje helg i varje hörn. Europa som i utanför Skandinavien. Jag tror alla fattar vad hon menar faktiskt…

  4. Du är så grym Nellie! Blev lite tårögd när du berättade om att du skall flytta. Har följt dig i såå många år, och hoppas att få göra det trots din flytt! du är fantastisk. En liten fråga jag funderat på många gånger, typ Elvis och Bellman, dem satte sig ju i hjärtat. Vet du vad dem gör nu? Vart dem är? Och har du träffat dem? Hur känns det med Hilda nu, tror du att du kommer att få ha henne igen i ditt stall i framtiden? Massor av kärlek till dig Nellie <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.