Godmorgon måndag

 • Så var det måndag och ny vecka igen. Idag är det mycket svalare & lite ruggigt här. Skönt tycker jag som längtar till hösten. På schemat idag är det stallet nu på morgonen i vanlig ordning. Ska försöka bli klar relativt tidigt så att jag kan komma hem i tid för att plugga. Är fett seriös med pluggandet men det är också för att jag har så svårt att få in saker i huvudet , speciellt många saker samtidigt. För att få det måste jag ha förståelse för allt och det är ju en del moment som jag måste förstå för att det ska gå in djupt i Nellie huvudet. Där av är jag i tid och pluggar lite varje dag.
 • Kom in i stallet . Alla hästarna vakna förutom Fia. Har hunnit släppa ut tre hästar i skritten men hon sover fof…
 • Igår åt vi super god mat i Beddinge. Jag körde fram & tillbaka. Chillade en stund på kvällen sen gick jag & la mig runt 22. Tänkte att jag skulle vaga utvilad & pigg till idag men var så sjukt trött imorse ändå. Hoppas det lägger sig under dagen. Lär komma igång nu!
 • Maten igår
 • 2 thoughts on “Godmorgon måndag

  1. Ang att vara trött trots sömn… är det bara jag som känner mig galet tagen av värmen? Är verkligen trött ständigt. Kan komma stunder man är pigg men mer sällan än ofta

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.