Break up…

Jag vill gärna att du skriver tips och hur du gör för att gå vidare efter ett break up.. för jag mår jätte dåligt och har gråtit varje kväll på 2 månader.. tar du bort all kontakt med den killen eller skriver ni lite och sedan ta bort all kontakt??

Jag är verkligen sämst på det här, dock har jag haft ganska ”enkla ” slut på mina tidigare förhållanden då dom har bettet sig som bajs vilket gör att jag säger hejdå innan jag ens hinner blinka. Dock har jag vart otroligt ledsen för att jag känt mig sviken efteråt, men sen att killarna i fråga har gjort sina handlingar är egentligen skitsamma, utan sorgen blir mer att jag har blivit sviken i grund och botten. Det är super svårt, och om jag fattar dig rätt är du inte helt klar och kanske redo vilket är super tråkigt, jag känner med dig<3. Jag kan bara skriva från mig och vad jag hade gjort. Jag tycket det är jobbigare att följa personen dagligen och se vad han gillar för andra bilder, följer nya brudar osv osv. Tyvärr har ungdomar idag missat att ett förhållande handlar inte bara om två personer en tid, utan om man väljer att gå åt två olika håll handlar det om respekt den första tiden utan varandra också. Det visar sig ganska snabbt vem personen är och står för efter det tycker jag, tragiskt nog. Där av vill jag inte få det upp i ansiktet utan mår bättre av att ta bort allting.

För dig kanske det är bäst att få se honom eller henne? Att våga skriva lite då och då för att det inte ska vara en sån stor omställning direkt. Jag önskar också att jag kanske hade haft bättre killar sen innan som visat mig/ oss respekt efteråt så jag vågat skriva, vågat sakna och kanske lösa saker och ting. Men jag tror att en stor besvikelse hos båda parter sätter stopp för det och hittar dumma vägar som sårar andra partern för att må bättre själv. Tror dock inte att det läker alla sår.

Helt enkelt , du förstår nog att jag har gått igenom ganska tidigt jobbiga perioder i min tonår som handlar om kärlek. Visa respekt, skriv och håll kontakten om ni eller du vill. Om du får det mottagandet- ofc. Om du inte får det, nah… Gråt i kompisens famn hur mycket du vill sen är det slut, jag lovar dig och därefter gå vidare. Alla kan gå vidare men då måste man ha fått gråta, skrika, må bra och gråta igen. Då mår du som bäst tillslut!

Lycka till <3

3 thoughts on “Break up…

  1. Hej. På tal om förhållande mm. Är så osäker på mina känslor just nu för min pojkvän. 3 år tillsammans nu. Ingen sexlust, vill knappt pussa honom & drar mig undan. Är glad hela tiden förutom när jag ör med honom, stör mig på mycket han göt mm. Men jag får ingen kontakt med mina känslor om jag är kär eller om det bara är en trygghet som jag stannar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *