•Lördag •

Skönt med helg! Igår var en sån dag där dagen gick så fort, där allt gick i ett och det inte fanns tid för någon paus. Leah tränade igår iaf på kvällen runt 20:00 tiden, väldigt behaglig tid då det är så varmt på dagen. Gick super bra för att vara första träningen , ponnyn är ju så check och trevlig. Leah ska bara lära känna honom bättre och lära sig rida ordentligt på honom. Hon har bara haft pigga ponnysar sen innan och inte riktigt kommit till ridning som man verkligen kan göra på honom och behövs. Men SÅ FINA!

Är just nu i stallet och ville uppdatera. Hade fullt upp igår så hann liksom inte att checka in här. Idag ska jag iväg på eftermiddagen. Hade tänkt komma hem i tid idag så jag hinner blogga ordentligt osv. Kommentera gärna här om du ändå tänkt lägga en kommentar något du väldigt gärna vill läsa om så fixar jag ett inlägg om just det.

7 thoughts on “•Lördag •

  1. Jag vill gärna att du skriver tips och hur du gör för att gå vidare efter ett break up.. för jag mår jätte dåligt och har gråtit varje kväll på 2 månader.. tar du bort all kontakt med den killen eller skriver ni lite och sedan ta bort all kontakt??

  2. Har du inte redan utlovade inlägg som inte kommit upp? Hyllningsinlägget och det utlovade ”Jag har aldrig”. Eller så kan du ju gå tillbaka till dina senaste frågestunder och besvara fler frågor. 😊

  3. Du har så mycket utlovade inlägg, massa frågestunder du startar som aldrig avslutas. Gör färdigt innan du börjar med någonting annat.

  4. Håller med dom över att de är mycket utlovade inlägg. Tycker du ska svara på fler frågor du fått på frågestunden då de är väldigt intressant att läsa om och hur du skulle gjort och vad dj tänker. Sedan skulle de va intressant att läsa om vad du har för tankar om ”ryttartrender” att du tar populär utrustning osv hos ryttare och häst och säger vad dj tycker om de. Ocv sist så gärna stall tips och trix allt vad du kan komma på gällande häst och vad du gör för att underlätta vardagen osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *