Hola

  • Gårdagen blev lång, kom hem kl 22 och åt middag den tiden med. Ganska oplanerat och dumt, men så fick det bli. Lilla Leah är tillbaka i Skåne igen. Jag kom ihåg själv när jag var liten att jag blev ledsen borta, alltid innan läggdags när jag sa godnatt till Mamma haha. Där är/ var jag & Leah lika. Jag kom snabbt ur det så vi pushar Leah att det går över. Ledsen får man vara men bara det går över & känns okey. Känner mig som värsta coachen…
  • Idag har vi shoppat nytt schabrak , bett och sporrar till ekipaget!
  • Tack för alla tips & pm ang körkort. Alla skriver ju olika så misstänker att jag får hitta mitt egna system. Men får nog börja ikväll att läsa boken iallafall för att få en helhet på allting. Sedan köra testerna på ”Ta körkort ” appen som många av er säger är toppen. Sen när jag är säker på dom görs sluttesterna på elevcentralen
  • Nu ska jag ta ett dopp i havet
  • One thought on “Hola

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *