Bilder från Igår

Hur snygga brudar ? Min outfit . Kände mig fin & classy! Vackra Ellinor & jag! Såhär illa kan det se ut också … super härlig kväll med Gina Tricot & Alfab. Bra mängd med folk, god plockmat & bra musik. Jag & några vänner drog vidare sen och hade kul. Idag har jag en träff & lite inspelning på schemat. Längtar till veckan att få komma in i rätt system och fokus. Jag blir en väldigt orolig själ när det blir för mycket utanför systemet liksom. Ska hem, rida, hålla tummarna för smilla under SM, tjata till mig en hundvalp (hehe) och träna.Mer bilder & update kommer under dagen men här var dom från igår!

6 thoughts on “Bilder från Igår

  1. Snälla fråga vart Ellinor köpt sin kavaj, har varit på jakt efter en liknande men ofta är de skurna helt fel, hennes var verkligen toksnygg!

  2. vad glad man blir av din bild på dig själv när du ler o ser så där full i faan ut om du förstår vad jag menar 🙂 Mer såna bilder på min önskelista här på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *