Pics- fhs

Var just nu på ett litet event hos Alfab. Trevligt och mycket folk. Imorgon har jag och mina andra teamryttare träff hos krafft kl 12:30 , kom dit!! Idag är det ruskigt varmt, man blir lite dåsig och trött av bara det men sen tar miljon på en väldigt mycket. Planerar om jag ska hem något mer och rida och inför morgondagen. Filmteamet kommer imorgon och ska filma en del. Vi har också planerat att synka det sista. Nu är det ju bara två avsnitt kvar, ledsamt! Kul med fhs att träffa så mycket människor. Jag har alltid träffat kompisar genom någon annan. Men här har jag verkligen vågat ta steget & tvärtom till både tjejer & killar och catcha upp saker själv och inte igenom någon annan. Nu väntas mat då vi alla är super hungriga! Glöm inte att komma till kraffts monter imorgon. Sen på lördag i Aequipments monter. Jag och smilla kör en träff ihop för allra första gången. Ni kan vinna träns & valfri sweater, vi hjälper dig för att ta den bästa bilden så att just DU vinner. Vi ses!!!

3 thoughts on “Pics- fhs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *