Totalsegrare

Boom!Grym tränare, bevisligen! Världens bästa häst. Han är så fin! Älskar honom. Han gör oss alla så glada. Älskade Tore! Jag är ändå bästa sponsorn 😉 Nu får vi smälta det här. Ännu en gång – så sjukt.

26 thoughts on “Totalsegrare

 1. Grattis Smilla dags att sno tillbaka din häst Nellie eller att Smilla betalar han. Om det nu stämmer från programmet Nellie att du betalar för han och Smilla rider han

 2. Så tråkigt att du alltid ska flika in med att han är din häst & att du med vunnit osv. Låt smilla glänsa lite nu, det förtjänar hon 🙂

  • Agree! Detta stör mig till vansinne. Jag fattar att det svider att hon presterar bra på DIN häst (och i alla fall i början var hon dålig på att ge cred till dig som lånar ut honom) men det blir så genomskinligt när du i varje post måste peka ut att du minsann gjort samma resa tidigare, att du är bästa sponsorn bla bla bla. Synd att du inte kan visa på den ödmjukhet som du så ofta påtalar att du besitter och faktiskt ge Smilla den cred hon förtjänar för hon ridet och presterar sjukt bra ☺️

  • Utan Nellie skulle förmodligen inte Smilla fått chansen, är man en så schysst storasyster kan man gott få nämna det 😍 Tycker dock inte att det på något sätt förminskar Smillas prestation.

  • Nej, inte alls tråkigt utan jättekul att Nellie berättar det. Hon äger en bra häst och vad är problemet med att hon är stolt över att göra det. Utan starka hästägare skulle inte många i toppen ha hästar, Nellie är en förebild som låter någon annan rida hennes häst.

   • Nu var det ju inte det detta handlade om. Ja hon är supersjysst som låter smilla rida en häst hon själv köpt in för egen satsning. Men grejen handlade mer om att vara ödmjuk & låta smilla glänsa lite och inte flika in överallt att hon också vunnit osv osv. Du varken ser eller hör Peders hästägare utrycka sina egna framgångar när det gäller häst & ryttares prestationer 🙂

 3. Heja, Smilla!! Så bra kämpat och så bra gjort. Njut nu av segern som du så är värd på den fina hästen. Tänk vad långt du har kommit! Och tänk vilken vinst på sommarlovet <3

 4. precis som Nellie själv säger så är det mycket jobb från ryttaren att kunna prestera och VINNA. Visst det är Nellies häst osv, osv men det är SMILLA som VUNNIT! Det är hon som ridit så in i helvete bra och klarat press och stress (eller vad det nu är HON känner och hanterar, men något hanterar hon ju?) och allt annat man går igenom på tävling Förberedelser, träna,träna,träna, prestera, hålla nerverna i skick, utvecklas- VINNA. Så sjukt jävla bra! Även om man inte vinner, men just nu TOTALSEGRARE. Njut! Smilla har tränat och vunnit tillsammans med Tore – inte med Nellie. Tagit hästen LÄNGRE och häst och ryttare har samarbetat bra. Det är SMILAS förtjänst. Tack Nellie för att du lånat ut din häst och för att du köpte hästen och lånade ut den, men tack Smilla för att du är så jävla bra och att DU Smilla ridit dig till VINST! Grattis till DIN seger Smilla! <3

 5. Grattis Smilla, och sjukt kul för Tore att få visa vad han kan 😀
  Nellie känner du lite press inför att du ska ta tillbaka Tore? då han och Smilla verkar passa varandra perfekt och placera sig bra på tävlingarna kan det ju bli lite press att han måste gå lika bra med dig?

 6. Stort grattis till Smilla! Vilken insats hon gjorde – precis som du gjort på samma bana tidigare!😃
  Träffade förövrigt er pappa idag, så genuint trevlig – han var bara påväg till stallarna efter alla tävlingar var slut men tog sin ändå tiden att hälsa och småprata. Så trevlig dessutom – vilken jordnära & härlig familj ni verkar vara!
  Kram på dig & lycka till med framtida grejer!

 7. Grattis Smilla!!!!! Sjukt bra ridet av henne😍
  Vissa här klagar ju på att du jämt flikar in med att hästen är din, du gjort samma resa osv. Men jag kan bara känna att du ens lånar ut hästen, med den kapaticeten är väldig ödmjukt. Kan faktiskt känna igen mig lite där, jag tävlar inte på den nivån, men min lillebror har på senaste tiden börjat rida min ponny ( som jag börjar bli stor på) och ofta blir jag avundsjuk och klarar nästan inte av att nämna att det minsann är MIN häst, haha😂
  Kan man inte få skryta lite liksom? ❤❤

 8. Jättekul att Smilla vann och toppenfint ridet men jag hoppas inte att du lånar ut hästen i hela fyra år till hela hennes juniortid. Ärligt talat passar han dig ju som handen i handsken utifrån det man sett. Smilla rider honom ju jättebra men jag tycker det är lite bortkastat att en häst med den kapaciteten och som passar dig så fint (och som köpts för din satsning av dina pengar) ska harva runt i juniorklasser. Hoppas inte familjen pressar på för att Smilla ska behålla nu och hoppas inte det blir osämja om Nellie tar tillbaka Tore i januari. Att Nellie ”har fem andra hästar” är ju inte helt relevant eftersom två inte är hennes och resten är på olika nivå resultatsmässigt..

  • Håller med, tycker hon ska ta tillbaka Tore (med tanke på hur hon uttryckt sig tidigare gissar jag att hon eg vill det själv med) och att hon säljer Laissa. Med Tore kan hon nog gå hur långt som helst!

 9. Det är ju skönt att man kan gå in och läsa på Instagram där attityden är lite bättre bland kommentarerna än inne på bloggen.
  Det är ju ”roligt” att du får skit oavsett om du gör något bra eller dåligt.. Seems legit att få skit för att man sponsrar syrran med en bra häst. Jag tycker I alla fall att det är svincoolt att både du och syrran går in och gör samma bedrift på banan och att du är jäkligt go som lånar ut din häst. Sen tyckte jag det var en kul pun att lägga in kommentaren om dig som sponsor. Men hälften här inne är nog för unga för att förstå innebörden av det.

 10. Stort grattis till vinsten men till något totalt orelevant så måste jag fråga: VAR är de snygga shortsen ifrån som du har på den första bilden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *