Viiiiinst

Jag har haft det på känn hela tiden men inte velat utrycka mig. Så jäkla sjukt. Inte bara det att vinna i Falsterbo, men att vi gör det på exakt samma sätt? Jag vann kvalet, vann omgång ett på fhs och finalen. Smilla har gjort exakt samma sak om hon vinner imorgon också. Det är sjukt, riktigt sjukt när man är syskon. Riktigt roligt. Super ridet och Tore är lika fantastisk som alltid. Nu håller vi tummarna för imorgon. Jäklar alltså! Jag själv sitter och kollar om det här är snyggt eller ej? Sjukt trendigt men jag vet inte. Ganska sött/ coolt ? En väldigt härlig dag. Är alltid så äckligt nervös när smilla ska rida, enklare att rida själv. Men att vänta och släppa kontrollen är bläh! Grymma Kolla Tore här? Men snälla ? Hur snygg, galet!

12 thoughts on “Viiiiinst

 1. Du passar i det mesta så kör på! Ni är bästa syrrorna i Falsterbo! Men så säger alla som tävlar i något… att det är 100 ggr värre att se på än att tävla själv för man kan inte göra något. 🙂

 2. Håller tummarna för Smilla i morgon!
  En väldigt söt outfit utan att vara pluttinuttig, så tummen upp på det!

  En fråga: Hur går dina tankar just nu när det gäller Tore? Jag menar din syster gör ju uppenbarligen ett riktigt bra jobb med honom, men är du inte bra sugen på att ha honom för dig själv? Tänker på att det är du som gör en elitsatsning och det ligger ju trots allt väldigt mycket pengar bakom allt.
  Du är bäst!

 3. GRATTIS TILL SMILLA!!
  Så himla roligt 😀 håller alla tummar och tår för morgondagen, förstår att det är nervöst att kolla på. Jag säger ju det, fattar inte hur ni pallar pressen, så jäkla duktiga!
  Jag tycker det är såå fint med hårband, kontrasterna mellan tyget och håret, men när jag själv försöker styla i ordning känner jag mig så ”tillfixad” så känner mig inte bekväm i det ;P

 4. Smilla är fantastisk! Otroligt roligt att se henne och Tore tillsammans 😍 Vilken fantastisk häst! 🐴 Tror mycket på honom inför framtiden, sälj aldrig den hästen 😍

 5. Stort grattis till Smilla och Tore. Håller tummarna för dem imorgon.

  Otroligt vackra bilder, speciellt den sista på smilla och Tore. ☺

 6. Så fin är du. Och Tornado. Lipade typ när Smilla fick poängen. Älskar kärleken hon visar till hästen med. Viktigast av allt. Grattis igen ♥️ Kram

 7. GRATTIS till Smilla och Tore!!!! Kanonduktiga bägge två!! Håller både tummar och tår för dem i morgon. Rös till i kroppen när jag läste rubriken på detta inlägg. Alltid roligt när det går bra när man kämpat för ngt.

  Lycka till imorrn nu, Smilla!! Ser fram emot morgondagens uppdatering av bloggen imorrn, Nellie. Lika duktiga bägge två är ni!

 8. Åh vad vacker Smilla är! Dina föräldrar kommer få det jobbigt när hon blir äldre 😛 Vad kul att det gick så bra för dem. Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *