Sorry. Tillbaka!

Ursäkta för att bloggen låg nere igår, tekniskt fel , inget som jag kan styra. Men tack för att ni uppmärksammar! Här är iallafall Aequipment monter. Kom dit lördag kl 12:45, pls!!! Hur fin är inte den här jackan? Helt ärligt! Så min stil! Idag är det en stor dag för oss alla, men mest för Smilla. Jag älskar stämningen här, helt otroligt. Blir nästan lite tårögd, glad och taggad. Falsterbo har gett mig så mycket alla åren som jag har vart här. Det jag minns mest är såklart när jag har tävlat här. Man är som en helt annan person. Nu får jag istället umgås med alla mina vänner och nya människor som kommit in i livet hastigt. Har inte kunnat göra det åren innan, det är en del av livet också tror jag. Nu håller vi tummarna för Smilla & Tore. Peppa peppa peppa!!!! Någon timme kvar bara, update kommer efter starten. Tankarna är bara där just nu.

10 thoughts on “Sorry. Tillbaka!

    • Jag anser att man kan vara djurvän men ändå bära dun, om Nellie nu har dun (vilket hon kanske inte har, vet inte hennes tankar om detta) så kan hon fortfarande vara djurvän.

     • Hon äter kött, använder läder, ville ett tag ha en mops som är så sönder avlad att den knappt kan andas.. Att hon även använder dun är ju knappast förvånande.
      Verkar vara en ”djurvän” mot vissa djur, men uppenbarligen inte mot alla.

  • Om ert riktiga mål är att få människor att faktiskt sluta använda animaliska produkter, så är ert tillvägagångssätt bland det sämsta någonsin.
   Fast det kanske inte är ert egentliga mål med era kommentarer, eller?

 1. Så fin runda av Smilla! Superkul att se live! Blev helt tårögd av all kärlek man ser att hon har för den hästen ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *