Imorgon gäller det

Tore är installerad , smilla har ridit och allt kändes bra sa hon. Jag har gått runt på mässområdet och kikat lite, bland annat hittat Aequipment monter. 96A har dom. Kom dit på lördag klockan 12:45, alla som kommer är med och tävlar om ett träns och en valfri sweater. Ni tar en bild med mig eller bara allmänt i montern och taggar #nelliexaequipt därefter drar Aequipment en vinnare. Så kom dit vetja, dom har super priser i montern och hade vart så kul att få träffa er på lördag. Nu ska jag och lite vänner ner till stranden för att hänga, ha det allmänt trevligt. Falsterbo bjuder på allt en fin sommarkväll på en måndag! Går tydligen inte att ladda upp fler bilder här nu, vet ej varför. Tar massvis med bilder ikväll som ni får se imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *