Hur tror du chanserna är?

På Falsterbo för Smilla & Tornado? Jättestora. Dom kan verkligen ta hem allting om allt sitter och båda två vill samma sak.

Så länge Smilla är lugn, rider som planerat och Tore är noggrann och lyhörd för smilla så kommer det gå riktigt långt. Sen är det ju bara en erfarenhet och en check i sin bucketlist att få rida i Falsterbo och på den stora banan, det får man inte glömma bort. Jag tror på dom och deras chanser är riktigt stora. Älskar min kjol som jag hade igår. SÅKLART sprack den i rumpan, så jäkla onödigt. Den är så fin och sitter som ett smäck!! Älskar färgen. Glöm nu inte under Fhs och besöka mina favvo montrar. Speciellt Tessie. Större monter i år också. Vilken är din favvomonter på fhs ? Vi ses snart. Min första dag börjar imorgon!

4 thoughts on “Hur tror du chanserna är?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *