Följ mig kanske (?)

Tänkte uppdatera er lite om vart ni kan följa mig någonstans som inte har med bloggen att göra. Först ut- Min Instagram. Där lägger jag ut en till två bilder varje dag. Olika, allt från bilder på mig själv till häst, filmer och inspirerande texter. Försöker att hålla en röd tråd mellan bloggen & Instagram. @Gonzanellie heter jag, ni hittar mig HÄRSnapchat är nästa. Där heter jag GonziieUppdaterar mycket & ofta på dagarna. Om allt Youtube, inte lika intresserad längre pgr av tiden. Men uppdaterar när jag kan & ska bli bättre. Håll koll där iallafall! NELLIE BERNTSSON där! Sen har vi min älskade serie, på viafree & Viaplay! Där får ni hänga med på allt i olika moment. Stallet, kärlek , vänner, tävlingar, familj, resor och djupa diskussioner med mig.

3 thoughts on “Följ mig kanske (?)

  1. Jag följer Nellie på viafree och jag älskar det! Superkul att få se, det blir en lite annan bild av dig och familjen.
    Jag tycker dock att avsnitten ibland är klippta väldigt hårt. Att det liksom blir lite avhugget och ryckigt. Gillar de lite längre tagningarna som känns mer naturliga. Bara ett förbättringsförslag!
    <3

  2. Följer dig överallt! Blir kul om du uppdaterar yt med, man ser liksom det i din serie nu oxå, att shit, va kul om du uppdaterar mer på yt🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *