Malmö/ Falsterbo

Rolig dag för mig. Alla hästarna var fina idag och allihopa har ridits. Förutom Lux & Joe som skrittar för tillfället. Är nu påväg till Malmö för att möta upp en kompis för att sedan åka mot Falsterbo. Ska kolla fotbollen där och hänga med vänner. Grilla ikväll och bara ha det fett. Återigen en dag med vänner, så roligt. Fått frågor om den här outfiten , topp ifrån Tessie & clutch ifrån H&M. Egentligen mamma som köpte den till sig, raffig va;)…. men jag snor den ibland! Dagar jag vill träffa er: FREDAG 12:30 I KRAFFTS MONTER. Hela krafft’s team är på plats. Så även om du inte diggar mig till 100% så kanske har du en annan favorit?;) LÖRDAG 12:45 i Aequipment monter. Första året dom ställer ut. Jag ska ta reda på vart montern exakt står. Alla som är på plats i montern och vill snacka lite/ ta bild är med och tävlar om en sweater från Aequipment nya kollektion & ett träns! Så jäkla Nice va? Kolla @aequipment på Instagram. Där ser ni produkterna som ni är med och tävlar om. Mer Info på plats såklart. Kom jätte gärna förbi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *