Middag, ointressant

Skriver just nu i ett jätte hungrigt mode. Väntar på middag. Önskar att jag kunde och hade intresset för matlagning men det har jag ju knappast. Asså verkligen sämsta. Vill typ inte ens lära mig, omoget kanske men jag lär mig när jag flyttar hemifrån för då MÅSTE jag, och maybe blir jag en riktig Queen på det? Fridolf <3Vad är er favoriträtt ? Gör ni någon speciell @home som är ditt recept ? Kommentera gärna isf! Jag tex hade ju AAAALDRIG kunnat äta mat utan en sallad. Känns helt fel, som att jag missat något. Älskar grönsaker osv men speciellt en hel skål med sallad lix, mums!

2 thoughts on “Middag, ointressant

  1. Jag är precis som dig och tycker det är såå tråkigt att laga mat och är därför även dålig på det och tänker också att det löser sig när man flyttar. Ibland måste jag dock laga mat när jag är ensam hemma och då har jag 2 favoriter. Det ena så tar man bara tagliatelle och kokar o när man gjort det så tar man pesto på, lägger tomater, brie och nån skinka på och så är man klar! Min andra favorit är att ta halloumi, avocado, tomat och antingen bara sallad eller pasta till och gör någon kombination. Också superlätt men gott!!

  2. Jag gillar att laga mat, så länge man har tiden till det. Ogillar att laga mat med tidspress, min favorit är tappas, hehe bara att skiva/lägga upp klart att frossa i oliver, skinka, ost, korv och kronärtskockor… Om en månad är vi i Spanien på semester och jag vet ju vad jag ska äta på restaurangerna… Och skaldjur såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *