Fredag

Det känns verkligen inte som att det är fredag, det känns som en måndag haha. Kom lite senare till stallet idag, strax innan 09. Hoppade Fia först. Provade ju henne och tog några språng men man kan ändå säga att det var debut idag. Jätte fin, kan verkligen rekommendera den här hästen. Så galet trevlig. Finns film på min Instagram @Gonzanellie Next one är den brune, ska bli spännande. Ikväll ska jag börja kolla efter kläder inför alla dagarna och för dom lite speciella kvällarna så att säga. Jag tänkte skriva ut här vart jag kommer att befinna mig under dagarna. Jag har två eller tre träffar under Falsterbo. Två på fredagen och en på lördagen. Några som är på plats då? Alltså 13:e & 14:eNu måste jag fortsätta och nöta av dagen. Men fler inlägg samt lite tider och ställen kommer ut ikväll. Hade vart trevligt att få träffa er!

4 thoughts on “Fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *