Malmö- mental coach

Idag ska jag till Malmö för att besöka en mental coach. Har tänkt på det länge men känt att det inte riktigt är min grej. Jag är lite för stel och kontrollerande för det. Men efter påtryckningar från tränare och familj så får jag ge det ett försök. Jag har så mycket i bagaget som jag behöver hjälp med för att släppa & komma vidare i min sport tex. Om jag kan få hjälp med det är de ju bara toppen. Samt att veta vem är jag? Hur funkar jag? Hur vill jag ha det? Hur ska jag funka på bästa sätt med mitt team, såsom familj & tränare , hur möts vi ihop på bästa vis. Sådana saker är sjukt grymt om jag för ett annat perspektiv på. Så nu är jag påväg till stallet för att hjälpa smilla där innan jag drar in till Malmö. Testade kameran på nya telefonen igår på Bernard, wow. Så fina bilder som kan tas. Jag kan berätta mer sen hur det gick och vad jag känner. Nu är jag bara nyfiken och förväntansfull.

One thought on “Malmö- mental coach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *