Good Brain goes with Good Hair

Avslutade dagen med att bli fin i håret såhär innan Falsterbo . Snacka om en ego dag deluxe. Inte ofta, men idag behövde jag pumpa hjärnan med massa boost och när man väl var på G avslutades det med att finslipa utsidan.

Smilla har täckt upp för mig i stallet idag. Alla hästarna trimmade (eller de som skulle ridas). Litar fullt ut på syrran när det kommer till trimningen av hästar. Hon håller så hög klass på sin ridning. Riktigt kul att vi kan back upp varann just när det kommer till ridningen. Jag kan sitta upp på Tore och känna direkt lite hans svagheter och säga till Smilla ”tänk på de här”, Samma kan hon göra med mig typ med Lux. Hon är vänsterhänt & jag höger. SÅ samma som hästar är vi starkare på varsin sida!

Imorgon ska de nya hästarna i stallet hoppa. Jobbat mycket på marken med dom nu varvat med rida på ängen för att jobba kondis och stärka galoppen. Inga väggar att ta stöd mot utan de måste bära upp sig själva. Bästa träningstipset!Det tar lite tid att lära känna en häst, men båda de här 2 är extremt kul att jobba med. ”Evo” (den bruna) är extremt villig att jobba på marken. Jobbar mycket med att få han kvick och lyhörd för hjälperna. Det går framåt. När skänken läggs på ska han agera framåt utan att ställa frågor . Väldigt duktig med det just nu & massor med beröm när han gör rätt. Imorgon ska vi se om det fungerar i hoppningen.

”Fia” (skimmel) hoppar väldigt elastiskt men behöver bli mer balanserad på marken. Vill göra rätt men är väldigt intensiv med att ”göra rätt” så hon nästan gör det svårare för sig själv. Men extremt positiv. Imorgon ska hon hoppas bana och öva på att vänta!Imorgon åker mamma med alla tjejer till Falsterbo och bygger upp TESSIES monter. Jag ska såklart in & heja på Smilla & Tore Tisd & Onsd. Hoppas de går bra för dom, de är dom så värda.Visst blev håret snyggt? Supernöjd verkligen! Imorgon blir det heldag i stallet. Vi hörs imorgon

Pssst. NYTT AVSNITT SLÄPPT (7) PÅ VIAFREE. Allt från plåtning med Tessie, till avskedet med Zamina till Grevlunda.

 

2 thoughts on “Good Brain goes with Good Hair

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *