Done.

Update. 1h & 30 min Done. Intressant att höra av någon annan som är så kunnig om ämnet som kan förklara vad som händer på tävling för mig som jag själv inte märker av. Väldigt coolt. Vi pratade om mycket, idag var det egentligen bara att se hur han jobbar och hur den långsiktiga planen isf ser ut. Andy Swärd var jag hos. Super, tror det kommer att hjälpa mig! Pausade sedan, strosade runt i stan ensam, väldigt skönt. Kom på att jag har en frisör tid i efm, så är nu påväg hem. Har köpt nya kläder, ska fixa håret och brynen på salong. Känner mig redan lite klokare och vaken i huvudet efter förmiddagens möte. Det är viktigt ibland att våga. Och då menar jag inte på tävling, eller att säga det du tycker. Utan att kanske gå ur fin egen kropp som jag typ har gjort. För någon månad sedan sa jag bara big no no till mental coach, vad ska han eller hon hjälpa mig med? Jo, att förstå varför och veta hur jag ska tänka & göra om ett monster uppstår eller en signal kommer fram som jag inte tycker om. Det är inget som jag kan prata om hemma för det blir för infekterat, för mycket känslor och dom har bara fel enligt mig själv. Ock så kan det ju vara, för dom sitter inte heller på den förmågan elr kunskapen som kanske Andy i detta fallet gör eller andra mentala coacher!

4 thoughts on “Done.

  1. Va spännande och kul att du vågar! Att gå utanför sin comfort zone är otroligt nyttigt och känslan efter är mycket befriande och stärkande. Well done, ett tips är att skriva upp saker Som verkligen blev aha-moments, kanske hjälper han dig med det, men vanebeteende är svåra att förstå sig på ibland och bryta sig loss då kan det vara skönt med en påminnare. Sånt hjälper även till i det privata relationerna, så många kurser jag varit på där man kan applicera på privatliv såsom jobb, mkt nyttigt och kul att du är nöjd!

  2. Vad bra att du testade! Kan ju bli väldigt svårt att diskutera sånt med sina föräldrar, speciellt om man är tonåring 😉 Vet att sånt är mycket lättare nu, några år senare (är 25) men fortfarande är ens föräldrsr just det, mamma och pappa och inget annat. Tror det är jättebra med en coach utifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *