INGEN TELEFON

Alltså jag har ingen telefon, just därför ingen update för nu. Kändes jätte konstigt imorse, kände mig typ naken och att jag inte hade koll på mig själv eller omvärlden, har ju det varje dag annars året om haha… Men nu är det känt, vad mycket man får gjort? Tänk så mycket man blir avbruten om dagarna pga av en telefon. Att det plingar och man kollar på det eller att man släpper det man håller på med för att kolla något som är mer intressant, nu kan jag inte det. Får min nya telefon ikväll, jag kan erkänna jag är fett beroende av den.

Jag har bara tränat i typ 28 graders värme, helt sjukt vilken sommar Skåne har just nu. Lastbilen ska tvättas utvändigt och inuti, det får jag hjälpa till med då Pappa är snäll och hämtar telen på Emporia efter jobbet. För övrigt ganska lugn dag, lite fix fix. Imorgon är det dock mer, ska även på ett spännande ärende på förmiddagen. Berättar senare. Men jag tror och hoppas att det kommer hjälpa mig mentalt, kan ni gissa vad ?

Nu är det Falsterbo feeling i kroppen!

4 thoughts on “INGEN TELEFON

  1. När min telefon kände jag precis samma. Bestämde mig för att bara kolla telefonen vissa tillfällen under dagen (flygplansläge annars). Sjukt svårt i början men såå skönt nu, får så mycket gjort och mer tid till annat. Har även tagit bort fb appen och går via webbläsaren ist, sjuk skillnad!

  2. Hej
    Tänkte fråg hur ni har det i Skåne med hö/hösilage då det är panik i resten av landet, hur har ni löst det med mat till hästarna?

  3. Hej
    Undrar hur ni har det i Skåne med hö/hösilage då det är panik i resten av landet. Hur har ni löst det med mat till era hästar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *