Joe, fantastiska Joe

Joe. Om alla hästar haft hans inställning till jobb så hade det vart kul att rida varje dag. Det är det ju typ, men tror ni fattar vad jag menar.

Denna lilla häst som hoppar så spektakulärt. Som är så sjukt arbetsvillig & vill hela tiden lära sig . Superkänslig. Hannes satt upp på han i ca 10 minuter & sen löd kommentaren – Okey, han är så känslig. Nu fattar jag.

Satt & kolla på Tdb. Han gjort 17 starter med mig sen jag köpte han. Från 1m upp till 1,30.  Där har han 13 felfria rundor och. Han är så sjukt intressant att jobba med varje dag. Jag går liksom igång på att se hans utveckling fi kroppen & inne på banan.Se hur han nu är biffig & välmusklad. Hur han hela tiden från vecka till vecka blir bättre & bättre. Han är så extremt tacksam i allt. Ropar på en i hagen, kan stå och kela i timmar med om så önskas. Snäll att rida ut och älskar att jobba.

Kan med handen på hjärtat säga att det är den mest intressanta häst jag suttit på. Veterinären igår berömde han så mycket. ”Vilken häst”. Lille lille Joe.

Har fått kontakt med hans uppfödare som talade om för mig att helbrorsan går 1.45 hoppning i Frankrike nu. Hon upplevde Joe bättre redan som liten men behövde mer tid. Tänk om han fått rätt utbildning från början. Men ändå hade jag aldrig kunnat dömma att han skulle gå 1.30 nu när jag fick honom.

Jag är så innerligt tacksam till denna häst.

3 thoughts on “Joe, fantastiska Joe

  1. Jag tycker att Joe och Tore är absolut dina bästa hästar i stallet just nu, och dom som passar dig bäst 🙂
    Lycka till framöver och hoppas Lux kryar på sig snart!

  2. Ni är så duktiga, men det är såklart: grym ryttare och grym häst = top notch. Och wow vilka bakben han har!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *